Specialisten in Arbeidsrecht en Letselschade

Pro Juristen is een civiele rechtspraktijk met het accent op het arbeidsrecht en letselschade. Wij houden kantoor aan de Verrijn Stuartlaan 17 te Rijswijk (Plaspoelpolder). Onze ervaren juristen zijn gespecialiseerd in arbeidsrecht en letselschade en hebben hun ruime (proces)ervaring in diverse rechtsgebieden opgedaan in de advocatuur maar ook bij werknemers- en werkgeversorganisaties.

Betrouwbaar en kundig

Het boeken van resultaat met de bedoeling het belang van onze cliënten optimaal te behartigen is ons credo. Of het nou een praktische of juist een strategische oplossing betreft, wij kennen het klappen van de zweep. Met onze no-nonsense mentaliteit bieden wij onze cliënten altijd een bevredigende uitkomst. Onze cliënten vinden in ons een betrouwbare en kundige partij die op efficiënte wijze opereert. Het eerste (telefonische) advies verlenen wij altijd kosteloos. Op afspraak bent u uiteraard ook welkom voor een vrijblijvend adviesgesprek. Indien u als particulier of ondernemer een zaak wenst aan te melden, dan volgt er uiteraard een uitgebreide intake en nemen wij de vervolgstappen transparant met u door. 

Laagdrempelige tarieven

Wij merken dat het in de praktijk helaas veelvuldig voorkomt dat juridische bijstand doorgaans erg duur is waardoor de drempel om juridische bijstand in te schakelen vanzelfsprekend erg hoog ligt. Het inschakelen van een kundige advocaat/jurist kan dus erg prijzig zijn. Een gevolg hiervan is dat hulpbehoevenden niet altijd voor hun recht kunnen opkomen. Onze hoogwaardige juridische bijstand is ook voor deze groep toegankelijk doordat wij in dergelijke gevallen een laagdrempelig tarief kunnen hanteren.

“Vrije advocaatkeuze”

In het geval u als particulier of ondernemer een rechtsbijstandsverzekering heeft bij bijvoorbeeld DAS, ARAG, SRK of Achmea, dan kunnen wij u in bepaalde gevallen zelfs geheel kosteloos bijstaan indien u uw recht op een “vrije advocaatkeuze” uitoefent. Uit de praktijk blijkt dat erg veel particulieren maar ook ondernemers niet altijd beseffen dat zij via hun rechtsbijstandsverzekering een beroep op ons kunnen doen.  

Wenst u direct en vrijblijvend contact met een van onze juristen, bel ons dan op onderstaand telefoonnummer of stuur ons een e-mailbericht.

Contact

Verrijn Stuartlaan 17
2288 EK Rijswijk
T. 070 – 221 04 14
E. info@projuristen.nl

Over

De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend.
(KvK: 61652938)

Social Media

Reviews

Suzan Ercan
Suzan Ercan
2024-04-15
Altijd helder en fijn contact gehad over de status van de zaak. Snelle en duidelijke communicatie waarmee ik ook duidelijke stappen heb kunnen zetten in een korte tijd! Hartelijk dank voor alle tijd en moeite!
Naoufal Zouitni
Naoufal Zouitni
2024-04-09
Goed bereikbaar en reageert ook snel. Denkt goed mee. Ook heel vriendelijk en respectvol. Al met al een hele prettige samenwerking gehad.
Amer Aarouach
Amer Aarouach
2023-09-14
Absoluut toppers op het gebied van Letselschade! Als particulier ben je vaak niet op de hoogte van welke rechten je allemaal hebt als het aankomt op een letselschade vergoeding. Deze partij levert uitstekend werk, denkt goed met je mee en houdt je constant op de hoogte van de ontwikkelingen.
Dennis Kok
Dennis Kok
2023-09-13
Mijn ervaringen met Pro Juristen zijn zeer positief. Ik was door mijn vriendin doorverwezen naar dit kantoor. Zij was heel goed geholpen met haar letselschade. Mijn ontslagzaak hebben ze voor mij gewonnen. Ik heb een mooie ontslagvergoeding meegekregen. De vaststellingsovereenkomst hebben zij ook voor mij opgesteld.
Ekrem
Ekrem
2023-08-16
Goed geholpen door Karim. Vanuit werk een vaststellingsovereenkomst aangeboden gekregen en deze met Karim bekeken. Eerlijk en transparant advies gekregen. Twijfel niet om aan de bel te trekken bij Projuristen, want zij zijn de specialisten op dit gebied.
Youness Azerkan
Youness Azerkan
2023-08-16
Ik ben heel goed geholpen om mijn Schade te verhalen, dankzij aan Pro Juristen. Na een ongeluk met de auto en lichaam klachten gehad, ben ik hier terecht voor mijn schade, de eind resultaat van mijn dossier was naar wens en ben ik mij tevreden, tenslotte wil ik iedereen adviseren om te vertrouwen op Pro Juristen, het is zeker geen spijt. Bedankt Karim voor het volgen en behandelen van mijn aanvraag.
Ben Ali
Ben Ali
2023-08-15
Geweldige ontvangst en afhandeling, en ze benaderen de zaak met alle verantwoordelijkheid
Miloud Achahbar
Miloud Achahbar
2023-08-15
Goede service en heel professioneel. Zeker een aanrader!!

Bekijk alle reviews

Powered by