Specialisten in Arbeidsrecht en Letselschade

Pro Juristen is een civiele rechtspraktijk met het accent op het arbeidsrecht en letselschade. Wij houden kantoor aan de Verrijn Stuartlaan 17 te Rijswijk (Plaspoelpolder). Onze ervaren juristen zijn gespecialiseerd in arbeidsrecht en letselschade en hebben hun ruime (proces)ervaring in diverse rechtsgebieden opgedaan in de advocatuur maar ook bij werknemers- en werkgeversorganisaties.

Betrouwbaar en kundig

Het boeken van resultaat met de bedoeling het belang van onze cliënten optimaal te behartigen is ons credo. Of het nou een praktische of juist een strategische oplossing betreft, wij kennen het klappen van de zweep. Met onze no-nonsense mentaliteit bieden wij onze cliënten altijd een bevredigende uitkomst. Onze cliënten vinden in ons een betrouwbare en kundige partij die op efficiënte wijze opereert. Het eerste (telefonische) advies verlenen wij altijd kosteloos. Op afspraak bent u uiteraard ook welkom voor een vrijblijvend adviesgesprek. Indien u als particulier of ondernemer een zaak wenst aan te melden, dan volgt er uiteraard een uitgebreide intake en nemen wij de vervolgstappen transparant met u door. 

Laagdrempelige tarieven

Wij merken dat het in de praktijk helaas veelvuldig voorkomt dat juridische bijstand doorgaans erg duur is waardoor de drempel om juridische bijstand in te schakelen vanzelfsprekend erg hoog ligt. Het inschakelen van een kundige advocaat/jurist kan dus erg prijzig zijn. Een gevolg hiervan is dat hulpbehoevenden niet altijd voor hun recht kunnen opkomen. Onze hoogwaardige juridische bijstand is ook voor deze groep toegankelijk doordat wij in dergelijke gevallen een laagdrempelig tarief kunnen hanteren.

“Vrije advocaatkeuze”

In het geval u als particulier of ondernemer een rechtsbijstandsverzekering heeft bij bijvoorbeeld DAS, ARAG, SRK of Achmea, dan kunnen wij u in bepaalde gevallen zelfs geheel kosteloos bijstaan indien u uw recht op een “vrije advocaatkeuze” uitoefent. Uit de praktijk blijkt dat erg veel particulieren maar ook ondernemers niet altijd beseffen dat zij via hun rechtsbijstandsverzekering een beroep op ons kunnen doen.  

Wenst u direct en vrijblijvend contact met een van onze juristen, bel ons dan op onderstaand telefoonnummer of stuur ons een e-mailbericht.

Contact

Verrijn Stuartlaan 17
2288 EK Rijswijk
T. 070 – 221 04 14
E. info@projuristen.nl

Disclaimer

De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend.

Social Media

Ontwikkeld door Miniya.nl