Op staande voet ontslagen?
Laat je kosteloos adviseren
!

Vul het contactformulier in
Of bel naar 070 – 221 04 14
Ontvang direct advies op maat
We stellen gratis je rechtspositie vast
• Specialisten in ontslagrecht
 Geheel kosteloos

 

We stellen kosteloos je rechtspositie vast!

Ontvang direct advies!

OP STAANDE VOET ONTSLAGEN?

ONTVANG DIRECT ADVIES OP MAAT!

WE STELLEN KOSTELOOS JE RECHTSPOSITIE VAST!

SPECIALISTEN IN ONTSLAGRECHT

GEHEEL KOSTELOOS!

Op staande voet ontslagen? We stellen kosteloos je rechtspositie vast!

Ontvang direct advies!

Klanten aan het woord

“Pro Juristen heeft mij bijgestaan nadat is onterecht op staande voet was ontslagen na een erg vervelend conflict met mijn werkgever. De jurist gespecialiseerd in ontslagrecht heeft mij zeer goed bijgestaan. Hoewel ik niet meer in dienst ben van deze werkgever zijn we onder zeer goede voorwaarden uit elkaar gegaan. Inmiddels heb ik een andere werkgever waar ik in loondienst ben en het erg naar mijn zin heb.” 

Ashwin Ramin (Accountmanager)

★★★★★

“Na een onterecht verleende ontslag op staande voet waar ik letterlijk ziek van was geworden had ik direct bijstand nodig van een jurist. Mijn werkgever had mij namelijk onterecht op staande voet ontslagen. Gedurende de een gerechtelijke procedure vond ik in Pro Juristen een betrouwbare en deskundige partij die mij met succes uitstekend heeft bijgestaan. Het ontslag op staande voet is gelukkig vernietigd. Mijn dank is groot!”

Nienke Peskart (Tandartsassistente)

★★★★★

“Toen ik verzand raakte in een ontslag op staande voet heeft de jurist mij vanaf het begin tot het eind erg goed bijgestaan. Mij werd voor aanvang van het proces keurig het traject en de strategie toegelicht. Ook werd met mij alle scenario’s besproken. Ik wist dus meteen waar ik aan toe was. De jurist was verder erg goed bereikbaar. Inmiddels hebben mijn werkgever en ik het gelukkig bijgelegd. Waar ik uiteraard erg blij mee ben. Wederom bedankt.” 

Patricia Pellert (Receptioniste)

★★★★★

Deskundigheid

Onze juristen zijn gespecialiseerd in het aanvechten van een ontslag op staande voet. Wij adviseren je snel maar vooral goed over je rechtspositie en de mogelijke vervolgstappen. Door onze deskundigheid weet je direct waar je aan toe bent.

l

Ervaring

Wij zijn niet niet alleen gedreven maar hebben tevens erg veel ervaring met ontslagen op staande voet. Sinds jaar en dag behandelen wij dergelijke zaken. Wij hoeven het wiel dus niet opnieuw uit te vinden. Daar profiteren onze cliënten van.

Kosteloos

Wij beoordelen je zaak geheel kosteloos en stellen je rechtspositie vast. In het geval er aanvullende bijstand nodig van onze juristen maken we transparante prijsafspraken.  

Het proces

Z

1. Meld het ontslag

Meld gratis het ontslag op staande voet per e-mail, telefoon of WhatsApp. Wij nemen direct contact met je op.

Z

2. Ontvang advies

Ontvang dezelfde dag nog gratis juridisch advies waarin je rechtspositie uitgebreid wordt besproken met een ervaren jurist.

Z

3. Onderneem actie!

Op jouw verzoek vechten we het ontslag aan. We bespreken eerst de strategie en gaan daarna direct aan de slag.  

Meld hier het ontslag

Via onderstaand formulier licht je de situatie toe. Nadat je het formulier hebt ingevuld neemt een jurist direct contact met je op. Je ontvangt kosteloos uitgebreid advies.

Contact

Verrijn Stuartlaan 17
2288 EK Rijswijk
T. 070 – 221 04 14
E. info@projuristen.nl

Disclaimer

De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend.

Social Media

Ontwikkeld door Miniya.nl