Verkeers- of bedrijfsongeval met letsel?

Vul het contactformulier in

Of bel naar 070 – 221 04 14

Ontvang direct advies op maat

• Specialisten in letselschade 

Geheel kosteloos

Wij claimen kosteloos je schadevergoeding!

Ontvang direct advies!

SPECIALISTEN IN LETSELSCHADE!

GEHEEL KOSTELOOS!

ONVANG DIRECT ADVIES!

Verkeers- of bedrijfsongeval met letsel? 

Ontvang direct gratis advies!

Klanten aan het woord

“Pro Juristen heeft ons bijgestaan nadat mijn partner betrokken was bij een erg vervelend auto-ongeval. De toegewezen jurist heeft ons meer dan naar behoren bijgestaan. Hoewel mijn partner blijvend letsel heeft en niet meer kan werken, hoeven wij ons geen zorgen meer te maken om de financiën. Bedankt voor alle hulp en inzet!”

Gerda van Oost

★★★★★, Auto-ongeval

“De juristen hebben mij vanaf dag 1 een erg vertrouwd gevoel gegeven nadat ik op het werk met een bedrijfsongeval te maken kreeg. Er kwam zoveel op mij af dat ik op zoek moest naar specialistische hulp. Pro Juristen heeft mij daarin voorzien en uitstekend bijgestaan in de procedure tegen de verzekeraar van mijn werkgever.

Jim Bakker

★★★★★, Bedrijfsongeval

“Niet alleen mijn bedrijfsauto lag in de kreukels, maar ikzelf ook. Als zzp’er (loodgieter) kon ik maanden geen inkomen genereren. Ik dacht dat ik nergens recht op had, totdat een jurist van Pro Juristen mij wees op mijn inzittendenverzekering. Met tussenkomst van de jurist is al mijn letselschade gelukkig vergoed. Ik ben jullie zeer dankbaar!”

Ton van de Velde

★★★★★, Auto-ongeval

v

Ontzorging

Na een verkeers- of bedrijfsongeval met letsel leert de ervaring dat je niet zit te wachten op een lang juridisch proces, maar dat je zo snel mogelijk schadeloos gesteld wil worden, en zo over kunt gaan tot de orde van de dag. Wij staan voor een efficiënte werkwijze en nemen al jouw zorgen uit handen.

Schadevergoeding

Onze letselschade juristen zijn niet alleen gedreven maar hebben ook veel ervaring in het vak. Wij kennen het klappen van de zweep en streven altijd naar een optimaal resultaat en vanzelfsprekend een zo hoog mogelijke schadevergoeding.

Kosteloos

Wij nemen je zaak geheel kosteloos in behandeling. De juridische kosten worden namelijk vergoed door de verzekeraar. Onze juridische bijstand is voor jou dus helemaal gratis.

Het proces

Z

1. Meld het ongeval

Meld gratis het ongeval per e-mail, telefoon of WhatsApp. Wij nemen direct contact met je op.

Z

2. Ontvang advies

Ontvang uiterlijk de volgende werkdag gratis juridisch advies waarin je rechtspositie uitgebreid wordt besproken.

Z

3. Claim je vergoeding

We claimen direct kosteloos je schadevergoeding en regelen doorgaans snel een voorschot.

Meld hier kosteloos het ongeval!

Via onderstaand formulier licht je het ongeval toe. Nadat je het formulier hebt ingevuld neemt een jurist direct contact met je op om de vervolgstappen te bespreken.

Contact

Verrijn Stuartlaan 17
2288 EK Rijswijk
T. 070 – 221 04 14
E. info@projuristen.nl

Over

De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend.
(KvK: 61652938)

Social Media

Reviews

Suzan Ercan
Suzan Ercan
2024-04-15
Altijd helder en fijn contact gehad over de status van de zaak. Snelle en duidelijke communicatie waarmee ik ook duidelijke stappen heb kunnen zetten in een korte tijd! Hartelijk dank voor alle tijd en moeite!
Naoufal Zouitni
Naoufal Zouitni
2024-04-09
Goed bereikbaar en reageert ook snel. Denkt goed mee. Ook heel vriendelijk en respectvol. Al met al een hele prettige samenwerking gehad.
Amer Aarouach
Amer Aarouach
2023-09-14
Absoluut toppers op het gebied van Letselschade! Als particulier ben je vaak niet op de hoogte van welke rechten je allemaal hebt als het aankomt op een letselschade vergoeding. Deze partij levert uitstekend werk, denkt goed met je mee en houdt je constant op de hoogte van de ontwikkelingen.
Dennis Kok
Dennis Kok
2023-09-13
Mijn ervaringen met Pro Juristen zijn zeer positief. Ik was door mijn vriendin doorverwezen naar dit kantoor. Zij was heel goed geholpen met haar letselschade. Mijn ontslagzaak hebben ze voor mij gewonnen. Ik heb een mooie ontslagvergoeding meegekregen. De vaststellingsovereenkomst hebben zij ook voor mij opgesteld.
Ekrem
Ekrem
2023-08-16
Goed geholpen door Karim. Vanuit werk een vaststellingsovereenkomst aangeboden gekregen en deze met Karim bekeken. Eerlijk en transparant advies gekregen. Twijfel niet om aan de bel te trekken bij Projuristen, want zij zijn de specialisten op dit gebied.
Youness Azerkan
Youness Azerkan
2023-08-16
Ik ben heel goed geholpen om mijn Schade te verhalen, dankzij aan Pro Juristen. Na een ongeluk met de auto en lichaam klachten gehad, ben ik hier terecht voor mijn schade, de eind resultaat van mijn dossier was naar wens en ben ik mij tevreden, tenslotte wil ik iedereen adviseren om te vertrouwen op Pro Juristen, het is zeker geen spijt. Bedankt Karim voor het volgen en behandelen van mijn aanvraag.
Ben Ali
Ben Ali
2023-08-15
Geweldige ontvangst en afhandeling, en ze benaderen de zaak met alle verantwoordelijkheid
Miloud Achahbar
Miloud Achahbar
2023-08-15
Goede service en heel professioneel. Zeker een aanrader!!

Bekijk alle reviews

Powered by