Beëindigingsovereenkomst ontvangen? Laat je kosteloos adviseren!

Vul het contactformulier in
Of bel naar
070 – 221 04 14
Ontvang direct advies op maat
We berekenen de transitievergoeding
En je ontvangt advies over de WW-uitkering
Volledig kosteloos

 

We controleren kosteloos je beëindigingsovereenkomst!

Ontvang direct advies!

ONTVANG DIRECT ADVIES OP MAAT!

WE STELLEN KOSTELOOS JE RECHTSPOSITIE VAST

SPECIALISTEN IN ONTSLAGRECHT

VOLLEDIG KOSTELOOS!

Beëindigingsovereenkomst ontvangen? Laat je kosteloos adviseren!

Ontvang direct advies!

Klanten aan het woord

“Pro Juristen heeft mij bijgestaan nadat ik zonder pardon van mijn werkgever een beëindigingsovereenkomst aangeboden kreeg. Na een dienstverband van 8 jaar moest ik helaas het veld ruimen. Een vriendin van me bracht me in contact met Pro Juristen. Ik ben goed geadviseerd en tevens zijn de onderhandelingen met mijn werkgever uit handen genomen. Dit heeft geresulteerd in een mooi eindresultaat.” 

Anton Berendse (automonteur)

★★★★★

“De creatieve en transparante werkwijze van Pro Juristen is mij voornamelijk bijgebleven toen ik van mijn werkgever een aanbod kreeg om de arbeidsovereenkomst te ontbinden d.m.v. een beëindigingsovereenkomst. Ondanks mijn opleidingsniveau had ik bijzonder veel behoefte aan hulp. De jurist gespecialiseerd in arbeidsrecht heeft mij met raad en daad bijgestaan. Waar ik erg dankbaar voor ben. Ik hoop dat het gebak heeft gesmaakt!”

Xander van Wegge (bedrijfsanalist)

★★★★★

“Nadat ik ongewenst in een arbeidsconflict terecht was gekomen heeft mijn inmiddels ex-werkgever mij voorgesteld om een beëindigingsovereenkomst te sluiten. Nu ik niet bepaald juridisch onderlegd ben, heb ik mij laten bijstaan door een ervaren arbeidsrecht jurist van Pro Juristen. Na een aantal goede gesprekken met mijn werkgever zijn wij er uitgekomen. De jurist heeft gezorgd voor een mooie ontslagvergoeding.”    

Saskia Meerdervoort (Peuterleidster)

★★★★★

Deskundigheid

Onze juristen zijn gespecialiseerd in het beoordelen van vaststellingsovereenkomsten. Wij adviseren je snel maar vooral goed over je rechtspositie en de mogelijke vervolgstappen. Door onze deskundigheid weet je direct waar je aan toe bent.

l

Ervaring

Wij zijn niet niet alleen gedreven maar hebben tevens erg veel ervaring in het vak. Sinds jaar en dag beoordelen wij vaststellingsovereenkomsten. Wij hoeven het wiel dus niet opnieuw uit te vinden. Daar profiteren onze cliënten van.

Kosteloos

Wij beoordelen je zaak geheel kosteloos. In het geval er aanvullende bijstand nodig is claimen we de juridische kosten meestal bij de werkgever. Onze juridische bijstand is in dat geval voor jou dus helemaal gratis.

Het proces

Z

1. Meld de overeenkomst

Meld gratis de overeenkomst per e-mail, telefoon of WhatsApp. Wij nemen direct contact met je op.

Z

2. Ontvang advies

Ontvang uiterlijk de volgende werkdag gratis juridisch advies waarin je rechtspositie uitgebreid wordt besproken.

Z

3. Onderneem actie!

Op jouw verzoek treden we in onderhandeling met je werkgever en forceren we een optimaal resultaat.  

 Vul het formulier in. Een jurist neemt direct contact met je op.
Je ontvangt kosteloos uitgebreid advies.

Contact

Verrijn Stuartlaan 17
2288 EK Rijswijk
T. 070 – 221 04 14
E. info@projuristen.nl

Over

De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend.
(KvK: 61652938)

Social Media

Reviews

Suzan Ercan
Suzan Ercan
2024-04-15
Altijd helder en fijn contact gehad over de status van de zaak. Snelle en duidelijke communicatie waarmee ik ook duidelijke stappen heb kunnen zetten in een korte tijd! Hartelijk dank voor alle tijd en moeite!
Naoufal Zouitni
Naoufal Zouitni
2024-04-09
Goed bereikbaar en reageert ook snel. Denkt goed mee. Ook heel vriendelijk en respectvol. Al met al een hele prettige samenwerking gehad.
Amer Aarouach
Amer Aarouach
2023-09-14
Absoluut toppers op het gebied van Letselschade! Als particulier ben je vaak niet op de hoogte van welke rechten je allemaal hebt als het aankomt op een letselschade vergoeding. Deze partij levert uitstekend werk, denkt goed met je mee en houdt je constant op de hoogte van de ontwikkelingen.
Dennis Kok
Dennis Kok
2023-09-13
Mijn ervaringen met Pro Juristen zijn zeer positief. Ik was door mijn vriendin doorverwezen naar dit kantoor. Zij was heel goed geholpen met haar letselschade. Mijn ontslagzaak hebben ze voor mij gewonnen. Ik heb een mooie ontslagvergoeding meegekregen. De vaststellingsovereenkomst hebben zij ook voor mij opgesteld.
Ekrem
Ekrem
2023-08-16
Goed geholpen door Karim. Vanuit werk een vaststellingsovereenkomst aangeboden gekregen en deze met Karim bekeken. Eerlijk en transparant advies gekregen. Twijfel niet om aan de bel te trekken bij Projuristen, want zij zijn de specialisten op dit gebied.
Youness Azerkan
Youness Azerkan
2023-08-16
Ik ben heel goed geholpen om mijn Schade te verhalen, dankzij aan Pro Juristen. Na een ongeluk met de auto en lichaam klachten gehad, ben ik hier terecht voor mijn schade, de eind resultaat van mijn dossier was naar wens en ben ik mij tevreden, tenslotte wil ik iedereen adviseren om te vertrouwen op Pro Juristen, het is zeker geen spijt. Bedankt Karim voor het volgen en behandelen van mijn aanvraag.
Ben Ali
Ben Ali
2023-08-15
Geweldige ontvangst en afhandeling, en ze benaderen de zaak met alle verantwoordelijkheid
Miloud Achahbar
Miloud Achahbar
2023-08-15
Goede service en heel professioneel. Zeker een aanrader!!

Bekijk alle reviews

Powered by