Jurist arbeidsrecht nodig?
Laat je kosteloos adviseren!

Vul het contactformulier in
Of bel naar
070 – 221 04 14
Ontvang direct advies op maat
We stellen gratis je rechtspositie vast
• Specialisten in arbeidsrecht
 Geheel kosteloos

We stellen kosteloos je rechtspositie vast!

Ontvang direct advies!

JURIST ARBEIDSRECHT NODIG?

ONTVANG DIRECT ADVIES OP MAAT!

WE STELLEN KOSTELOOS JE RECHTSPOSITIE VAST!

SPECIALISTEN IN ARBEIDSRECHT

GEHEEL KOSTELOOS!

Jurist arbeidsrecht nodig? We stellen kosteloos je rechtspositie vast!

Ontvang direct advies!

Klanten aan het woord

“Pro Juristen heeft mij bijgestaan na een erg vervelend conflict met mijn werkgever. De jurist gespecialiseerd in arbeidsrecht heeft mij zeer goed bijgestaan. Hoewel ik niet meer in dienst ben van deze werkgever zijn we onder zeer goede voorwaarden uit elkaar gegaan. Inmiddels heb ik een andere werkgever waar ik in loondienst ben en het erg naar mijn zin heb. Bedankt voor de hulp en zorg.” 

Ashwin Ramin (Accountmanager)

★★★★★

“Na een langdurig conflict met mijn werkgever waar ik letterlijk ziek van was geworden had ik bijstand nodig van een arbeidsrechtjurist. Mijn werkgever had namelijk een gerechtelijke procedure aangespannen om van mij af te komen. In Pro Juristen vond ik een betrouwbare en deskundige partij die mij met succes uitstekend heeft bijgestaan. Het verzoek van mijn werkgever was terecht afgewezen!”

Nienke Peskart (Tandartsassistente)

★★★★★

“Toen ik verzand raakte in een mediationtraject heeft de jurist mij vanaf het begin van de mediation tot het eind erg goed bijgestaan. Mij werd voor aanvang van mediation keurig het traject en de strategie toegelicht. Ook werd met mij alle scenario’s besproken. Ik wist dus meteen waar ik aan toe was. De arbeidsjurist was verder erg goed bereikbaar. Inmiddels hebben mijn werkgever en ik het gelukkig bijgelegd.” 

Patricia Pellert (Receptioniste)

★★★★★

Deskundigheid

Onze juristen zijn gespecialiseerd in het arbeidsrecht. Wij adviseren je snel maar vooral goed over je rechtspositie en de mogelijke vervolgstappen. Door onze deskundigheid weet je direct waar je aan toe bent.

l

Ervaring

Wij zijn niet niet alleen gedreven maar hebben tevens erg veel ervaring in het vak. Sinds jaar en dag behandelen wij arbeidsgeschillen. Wij hoeven het wiel dus niet opnieuw uit te vinden. Daar profiteren onze cliënten van.

Kosteloos

Wij beoordelen je zaak geheel kosteloos en stellen je rechtspositie vast. In het geval er aanvullende bijstand nodig van onze arbeidsrechtjuristen maken we transparante prijsafspraken.  

Het proces

Z

1. Meld uw vragen

Stel gratis uw vragen per e-mail, telefoon of WhatsApp. Wij nemen direct contact met je op.

Z

2. Ontvang advies

Ontvang direct gratis juridisch advies waarin je rechtspositie uitgebreid wordt besproken met een ervaren arbeidsrecht jurist.

Z

3. Onderneem actie!

Op jouw verzoek ondernemen we actie. We bespreken we de strategie en gaan direct aan de slag.  

Ontvang direct kosteloos advies

Nadat je het formulier hebt ingevuld neemt een arbeidsrechtjurist direct contact met je op. Je ontvangt kosteloos uitgebreid advies.

Contact

Verrijn Stuartlaan 17
2288 EK Rijswijk
T. 070 – 221 04 14
E. info@projuristen.nl

Over

De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend.
(KvK: 61652938)

Social Media

Reviews

Suzan Ercan
Suzan Ercan
2024-04-15
Altijd helder en fijn contact gehad over de status van de zaak. Snelle en duidelijke communicatie waarmee ik ook duidelijke stappen heb kunnen zetten in een korte tijd! Hartelijk dank voor alle tijd en moeite!
Naoufal Zouitni
Naoufal Zouitni
2024-04-09
Goed bereikbaar en reageert ook snel. Denkt goed mee. Ook heel vriendelijk en respectvol. Al met al een hele prettige samenwerking gehad.
Amer Aarouach
Amer Aarouach
2023-09-14
Absoluut toppers op het gebied van Letselschade! Als particulier ben je vaak niet op de hoogte van welke rechten je allemaal hebt als het aankomt op een letselschade vergoeding. Deze partij levert uitstekend werk, denkt goed met je mee en houdt je constant op de hoogte van de ontwikkelingen.
Dennis Kok
Dennis Kok
2023-09-13
Mijn ervaringen met Pro Juristen zijn zeer positief. Ik was door mijn vriendin doorverwezen naar dit kantoor. Zij was heel goed geholpen met haar letselschade. Mijn ontslagzaak hebben ze voor mij gewonnen. Ik heb een mooie ontslagvergoeding meegekregen. De vaststellingsovereenkomst hebben zij ook voor mij opgesteld.
Ekrem
Ekrem
2023-08-16
Goed geholpen door Karim. Vanuit werk een vaststellingsovereenkomst aangeboden gekregen en deze met Karim bekeken. Eerlijk en transparant advies gekregen. Twijfel niet om aan de bel te trekken bij Projuristen, want zij zijn de specialisten op dit gebied.
Youness Azerkan
Youness Azerkan
2023-08-16
Ik ben heel goed geholpen om mijn Schade te verhalen, dankzij aan Pro Juristen. Na een ongeluk met de auto en lichaam klachten gehad, ben ik hier terecht voor mijn schade, de eind resultaat van mijn dossier was naar wens en ben ik mij tevreden, tenslotte wil ik iedereen adviseren om te vertrouwen op Pro Juristen, het is zeker geen spijt. Bedankt Karim voor het volgen en behandelen van mijn aanvraag.
Ben Ali
Ben Ali
2023-08-15
Geweldige ontvangst en afhandeling, en ze benaderen de zaak met alle verantwoordelijkheid
Miloud Achahbar
Miloud Achahbar
2023-08-15
Goede service en heel professioneel. Zeker een aanrader!!

Bekijk alle reviews

Powered by