Vaststellingsovereenkomst ontvangen? Of staat u op het punt om uw werknemer een ontbindingsvoorstel te doen? Bezint eer u begint…

In onze dagelijkse praktijk ervaren wij, helaas nog te vaak, dat zowel werknemers als werkgevers het nalaten om tijdig een arbeidsrechtjurist in te schakelen voor het beproeven van het ontbinden van de arbeidsovereenkomst. Veelal met de gedachte om kosten te besparen.

Doordat partijen zich echter niet altijd laten adviseren en niet even goed op de hoogte zijn van alle mogelijkheden die aangewend kunnen worden om tot een bevredigende uitkomst te komen, kan dat leiden tot het gevolg dat partijen geen overeenstemming bereiken. Dit is vanzelfsprekend een gemiste kans indien partijen aanvankelijk wel de bereidheid hebben geuit!

In sommige gevallen kan het niet bereiken van een akkoord zelfs leiden tot een verstoring van de arbeidsverhouding. Een kostbare gerechtelijke procedure kan dan op de loer liggen indien er een impasse doorbroken dient te worden.

Wij brengen met name advies uit ten aanzien van de volgende onderwerpen.

 1. De reden voor de beëindiging van het dienstverband
  2. Eventueel opzegverbod
  3. De datum van uitdiensttreding
  4. Het recht op WW
  5. De opzegtermijn
  6. De hoogte van de transitievergoeding
  7. Een eventueel recht op een billijke vergoeding
  8. Vrijstelling van werkzaamheden
  9. Het schrappen van een relatie- en concurrentiebeding
  10. Positief getuigschrift
  11. De eindafrekening
  12. Outplacement
  13. Een juridische kostenvergoeding
  14. In bruikleen ter beschikking gestelde spullen (leaseauto, laptop en telefoon).
  15. Achterstallig loon

Heeft u behoefte aan vrijblijvend advies in het kader van het sluiten van een vaststellingsovereenkomst? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail. Onze ervaren arbeidsrechtjuristen helpen u graag.

Contact

Verrijn Stuartlaan 17
2288 EK Rijswijk
T. 070 – 221 04 14
E. info@projuristen.nl

Over

De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend.
(KvK: 61652938)

Social Media

Reviews

Suzan Ercan
Suzan Ercan
2024-04-15
Altijd helder en fijn contact gehad over de status van de zaak. Snelle en duidelijke communicatie waarmee ik ook duidelijke stappen heb kunnen zetten in een korte tijd! Hartelijk dank voor alle tijd en moeite!
Naoufal Zouitni
Naoufal Zouitni
2024-04-09
Goed bereikbaar en reageert ook snel. Denkt goed mee. Ook heel vriendelijk en respectvol. Al met al een hele prettige samenwerking gehad.
Amer Aarouach
Amer Aarouach
2023-09-14
Absoluut toppers op het gebied van Letselschade! Als particulier ben je vaak niet op de hoogte van welke rechten je allemaal hebt als het aankomt op een letselschade vergoeding. Deze partij levert uitstekend werk, denkt goed met je mee en houdt je constant op de hoogte van de ontwikkelingen.
Dennis Kok
Dennis Kok
2023-09-13
Mijn ervaringen met Pro Juristen zijn zeer positief. Ik was door mijn vriendin doorverwezen naar dit kantoor. Zij was heel goed geholpen met haar letselschade. Mijn ontslagzaak hebben ze voor mij gewonnen. Ik heb een mooie ontslagvergoeding meegekregen. De vaststellingsovereenkomst hebben zij ook voor mij opgesteld.
Ekrem
Ekrem
2023-08-16
Goed geholpen door Karim. Vanuit werk een vaststellingsovereenkomst aangeboden gekregen en deze met Karim bekeken. Eerlijk en transparant advies gekregen. Twijfel niet om aan de bel te trekken bij Projuristen, want zij zijn de specialisten op dit gebied.
Youness Azerkan
Youness Azerkan
2023-08-16
Ik ben heel goed geholpen om mijn Schade te verhalen, dankzij aan Pro Juristen. Na een ongeluk met de auto en lichaam klachten gehad, ben ik hier terecht voor mijn schade, de eind resultaat van mijn dossier was naar wens en ben ik mij tevreden, tenslotte wil ik iedereen adviseren om te vertrouwen op Pro Juristen, het is zeker geen spijt. Bedankt Karim voor het volgen en behandelen van mijn aanvraag.
Ben Ali
Ben Ali
2023-08-15
Geweldige ontvangst en afhandeling, en ze benaderen de zaak met alle verantwoordelijkheid
Miloud Achahbar
Miloud Achahbar
2023-08-15
Goede service en heel professioneel. Zeker een aanrader!!

Bekijk alle reviews

Powered by