Definitief einde aan “slapend dienstverband”!!!

08 NOVEMBER 2019

 Langdurig zieke werknemers kunnen niet langer in een “slapend dienstverband” worden gehouden, aldus de Hoge Raad. Met deze uitspraak van vandaag (8-11-2019) is een einde gekomen aan de discussie die al een aantal jaren werd gevoerd.

 

Vaststellingsovereenkomst ontvangen? Of staat u op het punt om uw werknemer een ontbindingsvoorstel te doen? Bezint eer u begint…

12 NOVEMBER 2018

In onze dagelijkse praktijk ervaren wij, helaas nog te vaak, dat zowel werknemers als werkgevers het nalaten om tijdig een arbeidsrechtjurist in te schakelen voor het beproeven van het ontbinden van de arbeidsovereenkomst. Veelal met de gedachte om kosten te besparen.

Is uw personeelsdossier AVG-proof?

15 JUNI 2018

De Algemene verordening gegevensbescherming (AVG), die onder ander ter versterking en uitbreiding van de privacyrechten dient, is sinds 25 mei 2018 binnen de Europese Unie van kracht en vervangt in Nederland de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp).

Contact

Verrijn Stuartlaan 17 W
2288 EK Rijswijk
T. 070 – 221 04 14
E. info@projuristen.nl

Disclaimer

De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend.

Social Media

Ontwikkeld door Miniya.nl