PRO
JURISTEN

“Een civiele rechtspraktijk met het accent op het arbeidsrecht”.

 

Wie zijn wij

Pro juristen is een civiele rechtspraktijk met het accent op het arbeidsrecht. De achtergronden van onze juristen lopen uiteen. In de loop der jaren hebben wij ruime (proces) ervaring opgedaan in diverse rechtsgebieden, bij onder andere verschillende advocatenkantoren en werknemersorganisaties, waarbij zowel ondernemers als particulieren zijn bijgestaan.

 

No-nonsense

Het boeken van resultaat met de bedoeling het belang van onze cliënten te behartigen staat te allen tijde centraal. Of het nou een praktische of juist een strategische oplossing betreft, wij kennen de klappen van de zweep en met onze no-nonsense aanpak bieden wij onze cliënten altijd een passende uitkomst.

 

Toegankelijk

Wij merken dat het in de praktijk helaas veelvuldig voorkomt dat juridische bijstand doorgaans erg duur is waardoor de drempel om juridische bijstand in te schakelen vanzelfsprekend erg hoog ligt. Een gevolg hiervan is dat hulpbehoevenden waarvan vast staat dat zij in hun recht staan niet altijd hun recht kunnen halen. Een uiterst vervelende kwestie wat ons heeft bewogen om hoogwaardige juridische bijstand ook voor deze groep toegankelijk te maken door een laagdrempelig tarief te hanteren.