PRO
JURISTEN

“Met het accent op het arbeids- en aansprakelijkheidsrecht”.

Wie zijn wij

Pro Juristen is een civiele rechtspraktijk met het accent op het arbeids- en aansprakelijkheidsrecht. De achtergronden van onze juristen lopen uiteen. Onze ruime (proces) ervaring hebben wij opgedaan bij diverse advocatenkantoren, werknemers- en werkgeversorganisaties, waarbij wij zowel ondernemers als particulieren hebben bijgestaan.

No-nonsense

Het boeken van resultaat met de bedoeling het belang van onze cliënten optimaal te behartigen is ons credo. Of het nou een praktische of juist een strategische oplossing betreft, wij kennen het klappen van de zweep. Met onze no-nonsense mentaliteit bieden wij onze cliënten altijd een bevredigende uitkomst. 

Toegankelijk

Wij merken dat het in de praktijk helaas veelvuldig voorkomt dat juridische bijstand doorgaans erg duur is waardoor de drempel om juridische bijstand in te schakelen vanzelfsprekend erg hoog ligt. Een gevolg hiervan is dat hulpbehoevenden waarvan vast staat dat zij in hun recht staan niet altijd hun recht kunnen halen. Een uiterst vervelende kwestie wat ons heeft bewogen om hoogwaardige juridische bijstand ook voor deze groep toegankelijk te maken door een laagdrempelig tarief te hanteren.